Witam wszystkich ponownie!
Po trudach i znojach związanych z buntującym się darmowym serwerem niestrudzeni Admini odbudowują swoje Imperium na serwerze komercyjnym.
Póki co forum jest w powijakach, bardziej zaawansowany skrypt wymaga wiecej uwagi Ale w ciągu paru dni doprowadzimy wszystko do stanu sprzed awarii
Zdajemy sobie sprawę, że póki co wygląda to obleśnie Ale cierpliwości
Adres jest taki durny, póki nie zapłacimy. Później będzie po prostu www.5procent.pl
Opłata roczna za serwer wynosi 82 zł (z VATem). Na dokonanie wpłaty mamy jeszcze kilka dni. Wszystkim, którzy już zadeklarowali wsparcie finansowe, bardzo dziękujemy, liczymy na to, że więcej osób nas wesprze
Nie dawałbym tego forum do wglądu innych na twoim miejscu. Póki co nic tam nie ma, jesteś zarejestrowana tylko ty i nawet nie są porobione tematy i działy... Wierz mi, lepsi od Ciebie próbowali zrobić swoje fora, ale to zazwyczaj kończy się po max dwóch tygodniach wyłączeniem forum.
Nie dawałbym tego forum do wglądu innych na twoim miejscu. Póki co nic tam nie ma, jesteś zarejestrowana tylko ty i nawet nie są porobione tematy i działy... Wierz mi, lepsi od Ciebie próbowali zrobić swoje fora, ale to zazwyczaj kończy się po max dwóch tygodniach wyłączeniem forum.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum