U Was też tak źle? Myśmy mieli takie pytania z południowej, że szok... Północna i Mezo jeszcze okej, pytania od prof. Kozłowskiego również, ale ogólnie dno i wodorosty, że tak to skomentuję
Jak to powiedział dr Palonka: "Na pierwsze pytanie spora większość ma taką samą odpowiedź, reszta to każdy co innego" I to nasze wrażenie, że cały egzamin to loteria
_________________ "Jesli napijesz sie wody z Nilu, to na pewno do niej powrócisz"
Ludu! Kto ma jakieś fajne notatki z Ameryk? Niestety będą potrzebne
Jeśli ktokolwiek, cokolwiek (wiarygodne notatki ) ma, piszcie na PW, będę bardzo wdzięczna. Wszystko się przyda w temacie
_________________ "Jesli napijesz sie wody z Nilu, to na pewno do niej powrócisz"
Ostatnio zmieniony przez Lyssa Pon Cze 28, 2010 19:22, w całości zmieniany 1 raz
Ludu mój ludu Mam takie pytanie, co powiecie na to, by zorganizować poprawkę jakoś w lipcu, sierpniu, jeżeli to będzie możliwe i profesorowie się zgodzą? Co Wy na taki układ? Można by pogadać z dr Palonką, albo dr Wasilewskim o ile nie znikną oni na wykopaliskach... Ale zapytać zawsze można Więęęc...?
Tylko czy inne osoby się zgodzą? Gabi, mogłabyś popytać kogo tam możesz? Ja zrobię to samo, bo niestety nie do wszystkich mam kontakt... A myślę, że dobrze by było to mieć szybko za sobą, jednocześnie dając sobie trochę czasu na naukę
Czyli będzie spora gromadka...
W takim razie, trzeba będzie skontaktować się z resztą. Kto z kim ma kontakt niech pisze, żeby potem ktoś nie był poszkodowany A potem mail do dr Palonki
Drogi III roku Nie chcę Was martwić, ale w sierpniu dr Palonka ma urlop, a w lipcu chyba wolne ma dr Wasilewski, a z tego co mi wiadomo nie mogą przeprowadzać egzaminów ani obrony mgr i/lub licencjatów w czasie urlopu.
_________________ Odcisk palca w wypalonej glinie,
Odprysk złota w popiele ogniska.
Nieskończone na pustej równinie
Prowadzimy wykopaliska.
Hm, chyba jednak napiszę maila do dr Palonki, chociażby po to, by zapytać kiedy ewentualnie mogli by przeprowadzić poprawkę, a potem będzie się ustalać z ekipą wybranych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum